Παιδιά που έπασχαν από κοκκύτη και στα οποία χορηγήθηκαν ομοιοπαθητικά σκευάσματα ανάρρωσαν πλήρως μέσα σε δύο εβδομάδες.

Η ομοιοπαθητική προσφέρει μία μη τοξική και εξαιρετικά αποτελεσματική εναλλακτική λύση για την πρόληψη και τη θεραπεία του κοκκύτη, ειδικά για όσους θεωρούν ότι τα εμβόλια ενέχουν κινδύνους που δεν τονίζονται όσο επιβάλλεται.

Στο βιβλίο της «Η ομοιοπαθητική και οι επιδημικές ασθένειες» η δρ Dorothy Shepherd αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της ομοιοπαθητικής. Η δρ Shepherd συνεργάστηκε επί σειρά ετών με κλινικές ανοσοποίησης και διαπίστωσε πόσο ανεπιτυχή  αποδεικνύονταν τα εμβόλια για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών. Παρατήρησε, επίσης, τους κινδύνους που συνδέονται με τον εμβολιασμό, ενώ διαπίστωσε ότι η ομοιοπαθητική ήταν επιτυχής όσον αφορά την πρόληψη του κοκκύτη. Παιδιά που υποβάλλονταν σε θεραπεία με αλλοπαθητική ιατρική χρειάζονταν έξι μήνες για να αναρρώσουν, ενώ παιδιά στα οποία χορηγήθηκαν ομοιοπαθητικά σκευάσματα ανέρρωσαν πλήρως μέσα σε δύο εβδομάδες.

Σήμερα, η ομοιοπαθητική προσφέρει μία ασφαλή εναλλακτική λύση στην αντιμετώπιση του κοκκύτη, για την οποία μπορείτε να συμβουλευθείτε τον ομοιοπαθητικό γιατρό σας. 

 

Άρθρο της Carolanne Wright στο Natural News
http://www.naturalnews.com/038096_homeopathy_whooping_cough_vaccines.html
 
Το άρθρο αυτό περιέχει πληροφορίες γενικής φύσεως. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίρνετε ομοιοπαθητικά φάρμακα χωρίς την καθοδήγηση ομοιοπαθητικού γιατρού.